Bagerier i Stugun

Hitta ett bageri i Stugun - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Stugun. Om du bor i Stugun och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Stugun

Detta är en lista över alla bagerier i Stugun som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stugun som uppfyller dina behov här.

Lilla Bageriet Stugun
Gjurds v. 17
830 76 Stugun


Överammers bakstuga vid Ammerån HB
Överammer 241
830 76 Stugun

Fika, cafeer och frallor i Stugun

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Stugun kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Stugun från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Stugun

Det finns minst ett bageri i Stugun, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Stugun. Nedan följer några allmänna fakta om Stugun som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Area: 124,09 hektar
Befolkning: 659, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Stugun utöver den här artikeln kan du besöka Stugun.

Vi hittade 2 olika bagerier i Stugun som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stugun som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.