Bagerier i Orrviken

Hitta ett bageri i Orrviken - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Orrviken. Om du bor i Orrviken och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Orrviken

Detta är en lista över alla bagerier i Orrviken som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Orrviken som uppfyller dina behov här.

Englund, Kerstin Maria
Hara Byv. 26
832 94 Orrviken


Tallmons Tunnbröd
Hara 335
832 94 Orrviken

Fika, cafeer och frallor i Orrviken

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Orrviken kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Orrviken från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Orrviken

Det finns minst ett bageri i Orrviken, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Orrviken. Nedan följer några allmänna fakta om Orrviken som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Orrviken är en tätort i Östersunds kommun.

Area: 55,49 hektar
Befolkning: 262, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Orrviken utöver den här artikeln kan du besöka Orrviken.

Vi hittade 2 olika bagerier i Orrviken som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Orrviken som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.