Bagerier i Nälden

Hitta ett bageri i Nälden - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nälden. Om du bor i Nälden och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nälden

Detta är en lista över alla bagerier i Nälden som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nälden som uppfyller dina behov här.

Berliner Schnitzelstuga
Ytterån 138
835 95 Nälden

Fika, cafeer och frallor i Nälden

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nälden kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nälden från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nälden

Det finns minst ett bageri i Nälden, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nälden. Nedan följer några allmänna fakta om Nälden som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Area: 128,78 hektar
Befolkning: 873, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nälden utöver den här artikeln kan du besöka Nälden.

Vi hittade 1 olika bagerier i Nälden som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nälden som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.