Bagerier i Lit

Hitta ett bageri i Lit - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lit. Om du bor i Lit och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lit

Detta är en lista över alla bagerier i Lit som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lit som uppfyller dina behov här.

Emenda10
Östersundsv. 26
836 31 Lit

Fika, cafeer och frallor i Lit

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lit kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lit från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lit

Det finns minst ett bageri i Lit, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lit. Nedan följer några allmänna fakta om Lit som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Area: 125,01 hektar
Befolkning: 1040, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lit utöver den här artikeln kan du besöka Lit.

Vi hittade 1 olika bagerier i Lit som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lit som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.