Bagerier i Krokom

Hitta ett bageri i Krokom - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Krokom. Om du bor i Krokom och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Krokom

Detta är en lista över alla bagerier i Krokom som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Krokom som uppfyller dina behov här.

Brödkällarn
Aspåsv. 1
835 31 KROKOM

Fika, cafeer och frallor i Krokom

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Krokom kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Krokom från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Krokom

Det finns minst ett bageri i Krokom, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Krokom. Nedan följer några allmänna fakta om Krokom som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Area: 262,86 hektar
Befolkning: 2277, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Krokom utöver den här artikeln kan du besöka Krokom.

Vi hittade 1 olika bagerier i Krokom som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Krokom som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.