Bagerier i Klövsjö

Hitta ett bageri i Klövsjö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Klövsjö. Om du bor i Klövsjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Klövsjö

Detta är en lista över alla bagerier i Klövsjö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Klövsjö som uppfyller dina behov här.

Klövsjö Stenugnsbageri
Klövsjöv. 44
840 32 KLÖVSJÖ

Fika, cafeer och frallor i Klövsjö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Klövsjö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Klövsjö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Klövsjö

Det finns minst ett bageri i Klövsjö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Klövsjö. Nedan följer några allmänna fakta om Klövsjö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Klövsjö är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Klövsjö socken i Jämtland, vid Ljungan. Från Klövsjö härstammar Klövsjöfåret, en av de gamla svenska allmogeraserna som man hann ta till vara och nu håller i genbank.

Area: 221,58 hektar
Befolkning: 291, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Klövsjö utöver den här artikeln kan du besöka Klövsjö.

Vi hittade 1 olika bagerier i Klövsjö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Klövsjö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.