Bagerier i Järpen

Hitta ett bageri i Järpen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Järpen. Om du bor i Järpen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Järpen

Detta är en lista över alla bagerier i Järpen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Järpen som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Norra v. 27
830 05 Järpen


Huså Bröd AB
Huså Byg. 31
830 05 Järpen

Fika, cafeer och frallor i Järpen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Järpen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Järpen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Järpen

Det finns minst ett bageri i Järpen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Järpen. Nedan följer några allmänna fakta om Järpen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Area: 217,14 hektar
Befolkning: 1408, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Järpen utöver den här artikeln kan du besöka Järpen.

Vi hittade 2 olika bagerier i Järpen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Järpen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.