Bagerier i Hammerdal

Hitta ett bageri i Hammerdal - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hammerdal. Om du bor i Hammerdal och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hammerdal

Detta är en lista över alla bagerier i Hammerdal som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hammerdal som uppfyller dina behov här.

Jämtlands Tunnbrödsbageri AB
Kvarng. 3
830 70 HAMMERDAL


Ekboms El & Fastighet
Storg. 63
830 70 HAMMERDAL


Huså Bröd AB
Gåxsjö 150
830 70 HAMMERDAL

Fika, cafeer och frallor i Hammerdal

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hammerdal kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hammerdal från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hammerdal

Det finns minst ett bageri i Hammerdal, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hammerdal. Nedan följer några allmänna fakta om Hammerdal som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Area: 229,41 hektar
Befolkning: 974, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hammerdal utöver den här artikeln kan du besöka Hammerdal.

Vi hittade 3 olika bagerier i Hammerdal som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hammerdal som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.