Bagerier i Gäddede

Hitta ett bageri i Gäddede - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Gäddede. Om du bor i Gäddede och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Gäddede

Detta är en lista över alla bagerier i Gäddede som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gäddede som uppfyller dina behov här.

Leve Brödet
Jormlien 485
830 90 Gäddede

Fika, cafeer och frallor i Gäddede

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Gäddede kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Gäddede från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Gäddede

Det finns minst ett bageri i Gäddede, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Gäddede. Nedan följer några allmänna fakta om Gäddede som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Area: 136,21 hektar
Befolkning: 401, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Gäddede utöver den här artikeln kan du besöka Gäddede.

Vi hittade 1 olika bagerier i Gäddede som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gäddede som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.