Bagerier i Funäsdalen

Hitta ett bageri i Funäsdalen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Funäsdalen. Om du bor i Funäsdalen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Funäsdalen

Detta är en lista över alla bagerier i Funäsdalen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Funäsdalen som uppfyller dina behov här.

Funäsdalens Tårt Design
Nyhemsv. 10
840 95 FUNÄSDALEN


Funäsdalens Tunnbrödsstuga
Rörosv. 66
840 95 FUNÄSDALEN

Fika, cafeer och frallor i Funäsdalen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Funäsdalen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Funäsdalen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Funäsdalen

Det finns minst ett bageri i Funäsdalen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Funäsdalen. Nedan följer några allmänna fakta om Funäsdalen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Area: 175,45 hektar
Befolkning: 890, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Funäsdalen utöver den här artikeln kan du besöka Funäsdalen.

Vi hittade 2 olika bagerier i Funäsdalen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Funäsdalen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.