Bagerier i Frösön

Hitta ett bageri i Frösön - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Frösön. Om du bor i Frösön och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Frösön

Detta är en lista över alla bagerier i Frösön som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Frösön som uppfyller dina behov här.

Tages Konditori & Kök
Frösöv. 32
832 43 FRÖSÖN


Coop Konsum
Trädgårdsv. 2
832 43 FRÖSÖN


Edenbos Konditori & Butik AB
Frösöv. 32
832 43 FRÖSÖN

Fika, cafeer och frallor i Frösön

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Frösön kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Frösön från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Frösön

Det finns minst ett bageri i Frösön, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Frösön. Nedan följer några allmänna fakta om Frösön som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Area: 41 km2
Befolkning: 11560, år 2014

Om du vill veta mer om bagerier i Frösön utöver den här artikeln kan du besöka Frösön.

Vi hittade 3 olika bagerier i Frösön som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Frösön som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.