Bagerier i Föllinge

Hitta ett bageri i Föllinge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Föllinge. Om du bor i Föllinge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Föllinge

Detta är en lista över alla bagerier i Föllinge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Föllinge som uppfyller dina behov här.

Laxsjö Bröd & Vildmark
Laxsjö 810
830 60 FÖLLINGE

Fika, cafeer och frallor i Föllinge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Föllinge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Föllinge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Föllinge

Det finns minst ett bageri i Föllinge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Föllinge. Nedan följer några allmänna fakta om Föllinge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Area: 150,38 hektar
Befolkning: 485, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Föllinge utöver den här artikeln kan du besöka Föllinge.

Vi hittade 1 olika bagerier i Föllinge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Föllinge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.