Bagerier i Åsarna

Hitta ett bageri i Åsarna - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Åsarna. Om du bor i Åsarna och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Åsarna

Detta är en lista över alla bagerier i Åsarna som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Åsarna som uppfyller dina behov här.

Nisses Hembageri
Ringv. 3
840 31 ÅSARNA

Fika, cafeer och frallor i Åsarna

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Åsarna kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Åsarna från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Åsarna

Det finns minst ett bageri i Åsarna, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Åsarna. Nedan följer några allmänna fakta om Åsarna som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Åsarna (Aosan på Bersmaol, äldre stavning Åsarne) är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Åsarne socken i södra Jämtland. Samhället ligger väster om sjön Grannen, som är en del av Ljungan.

Area: 64,64 hektar
Befolkning: 268, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Åsarna utöver den här artikeln kan du besöka Åsarna.

Vi hittade 1 olika bagerier i Åsarna som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Åsarna som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.