Bagerier i Åre

Hitta ett bageri i Åre - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Åre. Om du bor i Åre och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Åre

Detta är en lista över alla bagerier i Åre som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Åre som uppfyller dina behov här.

ICA Supermarket Åre
S:t Olavs v. 33
830 13 åre


Café Torget
Kabinbanev. 22
830 13 åre


Grädda Åre
Årev. 150
830 13 åre


Coop Konsum
Årev. 53
830 13 åre


Åre Bageri Breadgarden
Årev. 55
830 13 åre

Fika, cafeer och frallor i Åre

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Åre kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Åre från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Åre

Det finns minst ett bageri i Åre, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Åre. Nedan följer några allmänna fakta om Åre som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Area: 167,19 hektar
Befolkning: 1417, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Åre utöver den här artikeln kan du besöka Åre.

Vi hittade 5 olika bagerier i Åre som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Åre som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Jämtland.