Bagerier i Laholm

Hitta ett bageri i Laholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Laholm. Om du bor i Laholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Laholm

Detta är en lista över alla bagerier i Laholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Laholm som uppfyller dina behov här.

Kalasdrömmar Laholm AB
Humlegången 1 B
312 30 Laholm


Cakedreams No2
Stortorget 3
312 30 Laholm

Fika, cafeer och frallor i Laholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Laholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Laholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Laholm

Det finns minst ett bageri i Laholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Laholm. Nedan följer några allmänna fakta om Laholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Area: 465,75 hektar
Befolkning: 6150, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Laholm utöver den här artikeln kan du besöka Laholm.

Vi hittade 2 olika bagerier i Laholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Laholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Halland.