Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad. Utbudet hos detta Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening adress och telefonnummer i Halmstad.

Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening
Andersbergsringen 2
302 21 Halmstad

Karta till bageri Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad.

Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Halmstad

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening och andra bagerier i Halmstad är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Halmstad och i hela Halland. Halmstad erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Vindbryggan I Halland Ekonomisk Förening i Halmstad