Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad. Utbudet hos detta Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad adress och telefonnummer i Halmstad.

Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad
Karlsrov. 81
302 41 Halmstad
035 - 17 99 00

Karta till bageri Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad.

Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Halmstad

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad och andra bagerier i Halmstad är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Halmstad och i hela Halland. Halmstad erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Halmstad i Halmstad