Bagerier i Falkenberg

Hitta ett bageri i Falkenberg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Falkenberg. Om du bor i Falkenberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Falkenberg

Detta är en lista över alla bagerier i Falkenberg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Falkenberg som uppfyller dina behov här.

Västra Bageriet
Mölleg. 16
311 34 FALKENBERG


Västra Bageriet
Vegag. 21
311 73 Falkenberg


le croissant
Nyg. 42 Kronan Shopping
311 31 Falkenberg


Coop Forum
Klockareg. 27
311 36 FALKENBERG


Peters Konditori AB
Hjortv. 2
311 41 FALKENBERG

Fika, cafeer och frallor i Falkenberg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Falkenberg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Falkenberg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Falkenberg

Det finns minst ett bageri i Falkenberg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Falkenberg. Nedan följer några allmänna fakta om Falkenberg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Area: 1 484,82 hektar
Befolkning: 20 035, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Falkenberg utöver den här artikeln kan du besöka Falkenberg.

Vi hittade 5 olika bagerier i Falkenberg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Falkenberg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Halland.