Bagerier i Åsa

Hitta ett bageri i Åsa - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Åsa. Om du bor i Åsa och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Åsa

Detta är en lista över alla bagerier i Åsa som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Åsa som uppfyller dina behov här.

Åsa Hembageri i Åsa
Stenviksv. 2
439 53 åsa

Fika, cafeer och frallor i Åsa

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Åsa kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Åsa från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Åsa

Det finns minst ett bageri i Åsa, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Åsa. Nedan följer några allmänna fakta om Åsa som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Area: 281,46 hektar
Befolkning: 3369, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Åsa utöver den här artikeln kan du besöka Åsa.

Vi hittade 1 olika bagerier i Åsa som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Åsa som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Halland.