Bagerier i Ljugarn

Hitta ett bageri i Ljugarn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ljugarn. Om du bor i Ljugarn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ljugarn

Detta är en lista över alla bagerier i Ljugarn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljugarn som uppfyller dina behov här.

Espegards Café
Storv. 58
623 65 LJUGARN

Fika, cafeer och frallor i Ljugarn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ljugarn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ljugarn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ljugarn

Det finns minst ett bageri i Ljugarn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ljugarn. Nedan följer några allmänna fakta om Ljugarn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Area: 55,88 hektar
Befolkning: 238, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ljugarn utöver den här artikeln kan du besöka Ljugarn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Ljugarn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljugarn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Gotland.