Bagerier i Klintehamn

Hitta ett bageri i Klintehamn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Klintehamn. Om du bor i Klintehamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Klintehamn

Detta är en lista över alla bagerier i Klintehamn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Klintehamn som uppfyller dina behov här.

Bulldegen
Väte Bäcks 309
623 78 KLINTEHAMN


Hejde Forse Knäcke
Hejde Forse 650
623 75 Klintehamn

Fika, cafeer och frallor i Klintehamn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Klintehamn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Klintehamn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Klintehamn

Det finns minst ett bageri i Klintehamn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Klintehamn. Nedan följer några allmänna fakta om Klintehamn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Area: 212,09 hektar
Befolkning: 1363, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Klintehamn utöver den här artikeln kan du besöka Klintehamn.

Vi hittade 2 olika bagerier i Klintehamn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Klintehamn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Gotland.