Bagerier i Burgsvik

Hitta ett bageri i Burgsvik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Burgsvik. Om du bor i Burgsvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Burgsvik

Detta är en lista över alla bagerier i Burgsvik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Burgsvik som uppfyller dina behov här.

Fiket
Hamnv. 1
623 35 Burgsvik


Labans kvarn AB
Öja Sigfride 340
623 33 Burgsvik

Fika, cafeer och frallor i Burgsvik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Burgsvik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Burgsvik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Burgsvik

Det finns minst ett bageri i Burgsvik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Burgsvik. Nedan följer några allmänna fakta om Burgsvik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Area: 93,67 hektar
Befolkning: 338, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Burgsvik utöver den här artikeln kan du besöka Burgsvik.

Vi hittade 2 olika bagerier i Burgsvik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Burgsvik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Gotland.