Bagerier i Österfärnebo

Hitta ett bageri i Österfärnebo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Österfärnebo. Om du bor i Österfärnebo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Österfärnebo

Detta är en lista över alla bagerier i Österfärnebo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Österfärnebo som uppfyller dina behov här.

Lundgrens Bageri & Konditori HB
Färnebov. 881
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Fika, cafeer och frallor i Österfärnebo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Österfärnebo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Österfärnebo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Österfärnebo

Det finns minst ett bageri i Österfärnebo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Österfärnebo. Nedan följer några allmänna fakta om Österfärnebo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Area: 116,33 hektar
Befolkning: 483, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Österfärnebo utöver den här artikeln kan du besöka Österfärnebo.

Vi hittade 1 olika bagerier i Österfärnebo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Österfärnebo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Gävleborg.