Bagerier i Ljusdal

Hitta ett bageri i Ljusdal - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ljusdal. Om du bor i Ljusdal och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ljusdal

Detta är en lista över alla bagerier i Ljusdal som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljusdal som uppfyller dina behov här.

Engbergs i Stavsäter
Borrv. 1
827 94 LJUSDAL


Stenugnsbageriet Hemmavid
Kläppav. 12
827 35 Ljusdal


Janssons Bröd, AB
N. Järnvägsg. 29
827 32 LJUSDAL

Fika, cafeer och frallor i Ljusdal

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ljusdal kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ljusdal från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ljusdal

Det finns minst ett bageri i Ljusdal, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ljusdal. Nedan följer några allmänna fakta om Ljusdal som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Area: 529,02 hektar
Befolkning: 6230, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ljusdal utöver den här artikeln kan du besöka Ljusdal.

Vi hittade 3 olika bagerier i Ljusdal som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljusdal som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Gävleborg.