Bagerier i Edsbyn

Hitta ett bageri i Edsbyn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Edsbyn. Om du bor i Edsbyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Edsbyn

Detta är en lista över alla bagerier i Edsbyn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Edsbyn som uppfyller dina behov här.

Edsbybagaren
Österg. 13
828 32 Edsbyn

Fika, cafeer och frallor i Edsbyn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Edsbyn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Edsbyn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Edsbyn

Det finns minst ett bageri i Edsbyn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Edsbyn. Nedan följer några allmänna fakta om Edsbyn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Area: 453,26 hektar
Befolkning: 3985, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Edsbyn utöver den här artikeln kan du besöka Edsbyn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Edsbyn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Edsbyn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Gävleborg.