Bagerier i Bollnäs

Hitta ett bageri i Bollnäs - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bollnäs. Om du bor i Bollnäs och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bollnäs

Detta är en lista över alla bagerier i Bollnäs som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bollnäs som uppfyller dina behov här.

Växbo Krog
Växbo 2924
821 95 Bollnäs


Finsmakeriet I Bollnäs AB
Renslyckan 1
821 50 BOLLNÄS


Bull-Olles Bageri
Virvelv. 3
821 50 BOLLNÄS


Bollnäsbagarn AB
Dalav. 31 N
821 41 BOLLNÄS


Nya Konditoriet
Brog. 5
821 43 BOLLNÄS

Fika, cafeer och frallor i Bollnäs

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bollnäs kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bollnäs från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bollnäs

Det finns minst ett bageri i Bollnäs, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bollnäs. Nedan följer några allmänna fakta om Bollnäs som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Area: 1 287,35 hektar
Befolkning: 12842, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bollnäs utöver den här artikeln kan du besöka Bollnäs.

Vi hittade 5 olika bagerier i Bollnäs som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bollnäs som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Gävleborg.