Bagerier i Smedjebacken

Hitta ett bageri i Smedjebacken - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Smedjebacken. Om du bor i Smedjebacken och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Smedjebacken

Detta är en lista över alla bagerier i Smedjebacken som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Smedjebacken som uppfyller dina behov här.

Konditori Mitt Smeten
Vasag. 6
777 30 Smedjebacken

Fika, cafeer och frallor i Smedjebacken

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Smedjebacken kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Smedjebacken från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Smedjebacken

Det finns minst ett bageri i Smedjebacken, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Smedjebacken. Nedan följer några allmänna fakta om Smedjebacken som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Area: 1 057,81 km2
Befolkning: 10759, år 2015

Om du vill veta mer om bagerier i Smedjebacken utöver den här artikeln kan du besöka Smedjebacken.

Vi hittade 1 olika bagerier i Smedjebacken som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Smedjebacken som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.