Bagerier i Sälen

Hitta ett bageri i Sälen - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sälen. Om du bor i Sälen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sälen

Detta är en lista över alla bagerier i Sälen som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sälen som uppfyller dina behov här.

Gustav Grill & Bar
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Lindvallens Restauranger
Lindvallen Värdshus
780 67 SÄLEN


Coop Konsum
Sälenv. 15
780 67 SÄLEN


Bageri Bullans Lindvallen
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Sonebolaget I Sälen AB
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Fjällbagarn Bageri, Café & Pizzeria
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Bageri Bullans
Pålhagen 5 J
780 67 SÄLEN

Fika, cafeer och frallor i Sälen

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sälen kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sälen från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sälen

Det finns minst ett bageri i Sälen, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sälen. Nedan följer några allmänna fakta om Sälen som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Area: 132,71 hektar
Befolkning: 652, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Sälen utöver den här artikeln kan du besöka Sälen.

Vi hittade 7 olika bagerier i Sälen som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sälen som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.