Bagerier i Mora

Hitta ett bageri i Mora - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Mora. Om du bor i Mora och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Mora

Detta är en lista över alla bagerier i Mora som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mora som uppfyller dina behov här.

Mora Kaffestuga
Kyrkog. 8 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


Brödboden
Kyrkog. 19
792 30 Mora

Fika, cafeer och frallor i Mora

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Mora kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Mora från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Mora

Det finns minst ett bageri i Mora, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Mora. Nedan följer några allmänna fakta om Mora som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Area: 1 235,57 hektar
Befolkning: 10 896, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Mora utöver den här artikeln kan du besöka Mora.

Vi hittade 2 olika bagerier i Mora som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mora som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.