Bagerier i Ludvika

Hitta ett bageri i Ludvika - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ludvika. Om du bor i Ludvika och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ludvika

Detta är en lista över alla bagerier i Ludvika som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ludvika som uppfyller dina behov här.

Coop Extra
Granitv. 2
771 41 Ludvika


Bergslagskonditoriet
Storg. 30
771 30 Ludvika


Blå Rutan AB
Ö. Storg. 15
771 50 Ludvika

Fika, cafeer och frallor i Ludvika

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ludvika kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ludvika från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ludvika

Det finns minst ett bageri i Ludvika, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ludvika. Nedan följer några allmänna fakta om Ludvika som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Area: 1 099,63 hektar
Befolkning: 14498, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ludvika utöver den här artikeln kan du besöka Ludvika.

Vi hittade 3 olika bagerier i Ludvika som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ludvika som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.