Bagerier i Krylbo

Hitta ett bageri i Krylbo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Krylbo. Om du bor i Krylbo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Krylbo

Detta är en lista över alla bagerier i Krylbo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Krylbo som uppfyller dina behov här.

Konditori Stinsen HB
Stationsg. 35
775 50 KRYLBO

Fika, cafeer och frallor i Krylbo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Krylbo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Krylbo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Krylbo

Det finns minst ett bageri i Krylbo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Krylbo. Nedan följer några allmänna fakta om Krylbo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Krylbo är en del av tätorten Avesta i Avesta kommun i södra Dalarna. Krylbo har en livsmedelsbutik, en trafikskola, två restauranger och flera parker. Idrottslivet i Krylbo innefattar fotboll, boxning, innebandy och handboll.

Area: 6,60 km2
Befolkning: , år

Om du vill veta mer om bagerier i Krylbo utöver den här artikeln kan du besöka Krylbo.

Vi hittade 1 olika bagerier i Krylbo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Krylbo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.