Bagerier i Falun

Hitta ett bageri i Falun - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Falun. Om du bor i Falun och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Falun

Detta är en lista över alla bagerier i Falun som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Falun som uppfyller dina behov här.

Perers Färskbrödsbagarn AB
Verkstadsv. 25
791 45 Falun


Coop Konsum Kvarnberget
Källviksv. 5 Kvarnberget
791 52 Falun


Skördebröd Falun Stenungsbageri
Skolmästarev. 6
791 33 FALUN


Semper AB
Centralv. 4
791 46 FALUN


Åsgatans Bröd
Åsg. 14 -16
791 71 FALUN


Selmas
St. Torget 2
791 71 FALUN


lin & Siljendahl AB
Stora Torget 2
791 71 FALUN

Fika, cafeer och frallor i Falun

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Falun kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Falun från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Falun

Det finns minst ett bageri i Falun, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Falun. Nedan följer några allmänna fakta om Falun som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Area: 2 717,16 ha
Befolkning: 56975, år 2015

Om du vill veta mer om bagerier i Falun utöver den här artikeln kan du besöka Falun.

Vi hittade 7 olika bagerier i Falun som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Falun som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.