Bagerier i Borlänge

Hitta ett bageri i Borlänge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Borlänge. Om du bor i Borlänge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Borlänge

Detta är en lista över alla bagerier i Borlänge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Borlänge som uppfyller dina behov här.

Gullans Bröd
Rommev. 87
784 63 Borlänge


Polfärskt Bröd Dalarna
Frostmors v. 24
784 55 BORLÄNGE


Coop Konsum Forssa
Brageg. 6
784 44 BORLÄNGE


ICA Maxi Borlänge
Mjälgav. 2
784 37 BORLÄNGE


Coop Forum
Tyllsnäsv. 4
784 61 Borlänge


Kvarnsvedens Konditori Firma
Sörbo 23
781 91 Borlänge

Fika, cafeer och frallor i Borlänge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Borlänge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Borlänge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Borlänge

Det finns minst ett bageri i Borlänge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Borlänge. Nedan följer några allmänna fakta om Borlänge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Area: 635,82 km2
Befolkning: 50972, år 2015

Om du vill veta mer om bagerier i Borlänge utöver den här artikeln kan du besöka Borlänge.

Vi hittade 6 olika bagerier i Borlänge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Borlänge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.