Bagerier i Avesta

Hitta ett bageri i Avesta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Avesta. Om du bor i Avesta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Avesta

Detta är en lista över alla bagerier i Avesta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Avesta som uppfyller dina behov här.

Coop Extra
Kungsg. 14
774 30 AVESTA


Wiener Condis
Axel Johnsons v. 75
774 34 AVESTA


Gamla Bullen AB
Kungsg. 9
774 30 AVESTA


AZIZ, MALIHE
Myrg. 32
774 40 Avesta


R S Bageri Teknik
Bergstigen 7
774 40 Avesta

Fika, cafeer och frallor i Avesta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Avesta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Avesta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Avesta

Det finns minst ett bageri i Avesta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Avesta. Nedan följer några allmänna fakta om Avesta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Area: 669,03 km2
Befolkning: 22 330, år 2015

Om du vill veta mer om bagerier i Avesta utöver den här artikeln kan du besöka Avesta.

Vi hittade 5 olika bagerier i Avesta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Avesta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.