Bagerier i Äppelbo

Hitta ett bageri i Äppelbo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Äppelbo. Om du bor i Äppelbo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Äppelbo

Detta är en lista över alla bagerier i Äppelbo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Äppelbo som uppfyller dina behov här.

Ströms Bageri
Opsaheden 7
780 54 ÄPPELBO

Fika, cafeer och frallor i Äppelbo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Äppelbo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Äppelbo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Äppelbo

Det finns minst ett bageri i Äppelbo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Äppelbo. Nedan följer några allmänna fakta om Äppelbo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Area: 103,22 hektar
Befolkning: 258, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Äppelbo utöver den här artikeln kan du besöka Äppelbo.

Vi hittade 1 olika bagerier i Äppelbo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Äppelbo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Dalarna.