Bagerier i Karlshamn

Hitta ett bageri i Karlshamn - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Karlshamn. Om du bor i Karlshamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Karlshamn

Detta är en lista över alla bagerier i Karlshamn som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Karlshamn som uppfyller dina behov här.

Sjölands Konditori
Ronnebyg. 12
374 35 KARLSHAMN

Fika, cafeer och frallor i Karlshamn

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Karlshamn kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Karlshamn från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Karlshamn

Det finns minst ett bageri i Karlshamn, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Karlshamn. Nedan följer några allmänna fakta om Karlshamn som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Area: 1 347,72 hektar
Befolkning: 19075, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Karlshamn utöver den här artikeln kan du besöka Karlshamn.

Vi hittade 1 olika bagerier i Karlshamn som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Karlshamn som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Blekinge.